Integrale Evolutie Psychologie

De meest geschikte inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling
Een universele en éénmakende visie op het leven is onze basis
Een route naar je-Zelf om je ware ‘zelf’ te ontdekken
Een antwoord op al jouw ‘waarom’ vragen
Doortastende eyeopeners en inzichten in de processen van je leven
Een opleiding voor een totale heroriëntatie in je leven
Een ontdekkingstocht naar een gezonde levenskunst
Een unieke coaching methode om mensen te begeleiden op hun levenspad
Een gepaste scholing als aanvulling in je huidig beroep
Een exceptionele Teacher en Mentor training
vernieuwend – innoverend – duurzaam

Eindelijk vallen alle puzzelstukjes die je al gevonden had op hun plaats en het grote totaalbeeld wordt duidelijk. De antwoorden op al je vragen worden helder en je persoonlijke ontwikkeling en groei wordt in een versnelling gebracht. De sessies brengen alle nodige informatie voor de intense ‘zoekers’ en mensen die een nieuwe oriëntatie in hun leven willen vinden.

Er wordt veel aandacht besteed aan de theoretische grondslagen maar vooral het praktisch werken staat centraal met veel nadruk op het inzicht verwerven in je eigen functioneren. De betekenis en functie van alle gebeurtenissen in je leven worden duidelijk en je eigen levensmissie wordt ontsluierd.

Voor wie

  • Vele studenten willen deze opleiding volgen als mogelijkheid om hun innerlijke groei en ontwikkeling een nieuwe dimensie te geven. De theoretische leerstof en vooral het praktisch inoefenen geven aanleiding tot zelfreflectie en diep in jezelf kijken om je-Zelf te ontmoeten. Op deze manier vormt de opleiding een degelijke basis voor spirituele bewustwording en het ontdekken van nieuwe inzichten en denkmodellen.
  • Studenten die een degelijke vorming willen krijgen als inspirator en mentor voor mensen op hun levenspad
  • Een bijzondere teachertraining en gedegen voorbereiding op het begeleider van workshops, evolutie- en groeigroepen.
  • Daarnaast is deze opleiding ook geschikt voor therapeuten, gezondheids-werkers en mensen die actief zijn in de hulpverlening. Zij ervaren een verfrissende en vernieuwende kijk op de problemen en krijgen een ongelooflijk rijk gamma van nieuwe werkmethodes aangeboden.
  • Anderen zoeken misschien naar toepassingen in hun directe omgeving, hun huidig beroep (onderwijs, management, coaching, maatschappelijk werk, hulpverlening …) of vrijwilligerswerk.

Aanbod in dit thema: