Aanbod van opleidingen en cursussen


Egidius heeft al 50 jaar lang duizenden studenten weten te inspireren

met een prachtig aanbod van opleidingen, cursussen, workshops en seminars.

De verrassende en diepgaande inhoud heeft velen op weg gezet naar een bewuster leven
en geeft je de kans om te ontdekken wie je ‘echt’ bent.

Ben je ook op zoek naar eye openers en informatie die je nooit meer loslaat, maak dan een keuze uit ons uitgebreid aanbod!

Uit ervaring weten we dat kandidaat studenten het soms moeilijk hebben om hun weg te vinden in het grote aanbod. Daarom zijn alle opleidingen, cursussen, workshops en seminars onderverdeeld in duidelijk afgebakende thema’s. Iedereen kan dan vertrekken van zijn/haar eigen interessegebied om de gepaste studiekeuze gemakkelijker te ontdekken.

Voor een nog grotere diversiteit aan opleidingen neem zeker ook eens een kijkje op de website van Els Graindor – Via Sophia. Samen creëren we aanvullend programma’s zowel op vlak van opleidingen als in de gezondheidsbegeleiding. We werken volledig vanuit dezelfde universele visie op het leven en ontvangen jullie graag op onze gemeenschappelijke locatie.

Thema’s

Proeflessen

Wanneer je nog nooit geproefd hebt van het opleidingsaanbod van Egidius kan je altijd een gratis les bijwonen. Graag wel even een mailtje sturen om je op voorhand aan te melden.

Locatie voor live lessen

Plateau, Hyacintenlaan 14, 3550 Bolderberg (Heusden-Zolder)

E-learning

Cursussen, workshops en opleidingen uit dit pakket kunnen nu thuis online gevolgd worden via computer, tablet of smartphone.

Gratis en betalende webinars – thema workshops online – digitale opleidingen en cursussen ‘on demand’ (e-learning).

Meer weten over online leren?

Inschrijvingen en annulatievoorwaarden

Inschrijven kan via deze website voor de opleiding van jouw keuze. Hierdoor ben je ook verbonden aan de annulatievoorwaarden die hier geldend zijn en die je op voorhand dient te raadplegen.

Inschrijven voor een cursus, workshop of opleiding is altijd een degelijk overwogen beslissing. Niet alleen brengt het afzeggen van een inschrijving onnodige administratieve werkzaamheden met zich mee, maar ook de beslissing of een cursus/opleiding doorgaat hangt altijd af van het aantal inschrijvingen.

Om het geheel van de inschrijvingen in een positieve energie te laten verlopen is het daarom aan te bevelen om vooraf een degelijke reflectie te houden over je keuze, de financiële implicaties, de hoeveelheid opleidingen, de reacties van je omgeving (partner, gezin, familie, …), de beschikbare tijd, de mogelijke gevolgen, de invloed op je evolutie, reistijd … .

Indien een gesprek hierbij kan helpen dan kunnen kandidaat-studenten altijd een afspraak maken voor een persoonlijk studieadvies of een algemene evaluatie.