Liever een opleiding op maat?

Voor een groepje vrienden, een gezin met kinderen, partners, een verjaardagsgeschenk of zelfs helemaal alleen voor jezelf!

Een oneindig aantal mogelijkheden van een privé kookles tot een unieke workshop met jouw zelfgekozen thema tot een familie- of evolutieopstelling met vrienden, een kunstzinnige activiteit, een natuurbeleving met kruidenwandeling, een ervaringsgericht en heel actief evenement …

VOOR SCHOLEN, VERENIGINGEN, ORGANISATIES EN BEDRIJVEN

Regelmatig nemen organisaties, verenigingen, scholen of bedrijven contact op met de vraag om voor hun een programma op maat te kunnen ontwikkelen.

Egidius Musiek geeft al 50 jaar les en in al die jaren heeft hij natuurlijk een rijk aanbod van cursussen en activiteiten kunnen aanbieden aan intense zoekers die bewuster en natuurlijker willen leven. Uit dit uitgebreide aanbod kan een keuze gemaakt worden.

Heeft u interesse om samen met hem een prachtig programma te ontwikkelen helemaal aangepast aan uw doelgroep contacteer hem dan. Het zal voor hem een genoegen zijn om samen mogelijkheden te onderzoeken en af te stemmen op uw verwachtingen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling, gezondheid, duurzaam ondernemen en teambuilding, gezonde voeding zijn de kernthema’s van zijn activiteiten maar ook unieke en doelpubliek gerichte programma’s samen ontwikkelen is altijd zijn specialiteit geweest.

Cursussen, workshops, seminars en interactieve belevingsactiviteiten kunnen aangeboden worden en onze competente medewerkers zorgen voor een professionele uitvoering. Het programma kan lopen over één dagdeel, een avond, een dag, een weekend en zelfs bij iemand thuis of op een prachtige locatie in de Ardennen, aan de kust of in het buitenland.

Meer weten? Neem contact op met Egidius Musiek via het contactformulier of op het nummer +32 (0)475 59 62 58.